Contactgegevens:
Schoolstraat 7
5328 BA Rossum
Tel:06-19700202
email: info@eszentialvision.nl

Bedrijfsuitje plus..

Leer elkaar eens op een heel andere manier kennen door een workshop karate!

In een groep (letterlijk) aan de slag gaan met deze Japanse krijgskunst is een zeer leuke maar ook leerzame manier om dieper in te gaan op de basisprincipes van het karate en deze toe te passen in oefeningen met verschillende partners.  

Velen zullen een beeld hebben van karate dat gebaseerd is op hetgeen ze van de televisie en bioscoop kennen: van zich af slaande en trappende oosterlingen die korte metten maken met de slechteriken. Anderen hebben misschien weleens een karate wedstrijd gezien, wat een eenzijdig beeld kan geven van karate. Maar karate is voornamelijk een efficiënte en complete manier van bewegen met en zonder partner waarbij je leert onontgonnen gebieden in geest en lichaam op een verstandige en respectvolle manier te ontdekken en te benutten. Kernbegrip hierbij is: mét elkaar werken en niet tégen elkaar.

Deze manier van oefenen is zeer geschikt als teambuilding waarbij de interactie tussen mensen centraal staat. Het belangrijkste van deze workshop is echter plezier beleven in het oefenen met elkaar.
Naar wens kan de workshop een lichtere, op plezier beleven gerichte inhoud hebben of er kan gekozen worden voor een iets meer bedrijfstraining- achtige aanpak al naar gelang de behoefte.

De workshop kan plaatsvinden in een sfeervolle dojo (trainingsruimte) aan huis in Rossum, zodat de juiste sfeer meteen getroffen wordt. Hier geldt dan wel een maximum van tien deelnemers. Grotere groepen kunnen desgewenst op een andere te kiezen locatie plaatsvinden. Bij goed weer bestaat de mogelijkheid naar buiten te gaan en op een mooie plek ergens tussen Maas en Waal te gaan oefenen.

Deze workshops (één dagdeel) kunnen gecombineerd en uitgebreid worden met een wandeling langs de Waal, een etentje in een bistro of theehuis, of ter afsluiting een drankje nuttigen in een Irish pub. Alle combinaties zijn mogelijk, waarbij de karate workshop als uitgangspunt dient.

 

[Trainingen] [Welkom] [Visie] [Kwaliteit] [Bedrijfsuitje]