Contactgegevens:
Schoolstraat 7
5328 BA Rossum
Tel:06-19700202
email: info@eszentialvision.nl

Kleding

Een goede kwaliteit karatepak zorgt voor een goede zweetopname, maakt vrije onbelemmerde beweging mogelijk en herinnert je eraan dat je hier bent om met Karate bezig te zijn. (en niet met gymnastiek bijvoorbeeld) Daarom zou ik ook graag willen dat ieder lid op den duur tot de aanschaf overgaat van een karatepak. (liefst binnen 3 maanden) Vanaf gele band komen daar gebitsbeschermers, handbeschermers en voor de heren kruisbeschermers bij. Voor goede kwaliteit karatepakken verwijs ik jullie graag naar kamikazeweb. Klik op de knop ‘karategi’. Voor de jeugd is Kamikaze Kodomo een goed (en niet te duur) pak om mee te beginnen, volwassenen raad ik de Kamikaze traditional pakken aan (de international) van rond de 65 euro (excl. verzendkosten). Uiteraard staat het je vrij duurdere pakken aan te schaffen. Een andere site is kaiten, waar Kaiten Eco of Kodomo goed is voor de jeugd en Kaiten Standard een prima keuze is voor volwassenen.
Beschermers zijn het goedkoopst te krijgen bij matsuru. Klik op die site op de knop ‘karate’ en dan doorklikken naar beschermers.
Gebitsbeschermers zijn standaard in sportzaken te verkrijgen. (even enkele minuten in heet water leggen, dan stevig tegen je tanden aandrukken zodat hij goed aansluit bij je gebit, daarna afspoelen met koud water)

Als het even kan geen pakken van Matsuru aangezien deze mijns inziens minder zijn qua vormgeving en kwaliteit.