Contactgegevens:
Schoolstraat 7
5328 BA Rossum
Tel:06-19700202
email: info@eszentialvision.nl

Visie

Ik heb gemerkt dat er een aantal redenen zijn te noemen die maken dat mensen zich laten inspireren door de manier hoe ik te werk ga in een training.

Belangrijk is dat principes die voortkomen uit het Karate en uit Zen- meditatie zich laten vertalen naar allerlei aspecten van het menselijk leven, zowel in meer persoonlijk opzicht als ook in werk situaties. Het concreet kunnen oefenen en het daadwerkelijk beleven van die principes werkt verhelderend en stimulerend. Er wordt hierbij aangesloten bij de natuurlijke nieuwsgierigheid van mensen om dingen in de praktijk op een open manier te ondergaan en te onderzoeken hoe ze werken.

Vaak wordt er in tweetallen of kleine groepjes gewerkt waarbij interactie en contact maken met de ander belangrijke elementen zijn, wat naast leuk om te doen ook leerzaam kan zijn. Het is minder abstract dan alleen maar praten en het wekt de energie in positieve zin. Je leert elkaar op een andere manier kennen en waarderen wat ten goede komt aan het onderling begrip en wat uiteindelijk een positieve bijdrage voor teambuilding vormt.

 

 

 

 

 

 

[Trainingen] [Welkom] [Visie] [Kwaliteit] [Bedrijfsuitje]